Voordelen van een verblijf in Vakantiehuis Jalon

De voordelen van een verblijf in Vakantiehuis Jalon:

Een verblijf in Vakantiehuis Jalon is, volgens de gastvrouw en haar gasten (zie gastenboek) de beste manier om optimaal te genieten van je vakantie. Er is voor iedereen voldoende ruimte om te genieten, zonnen en ontspannen!
Ook als je iets wilt weten over de omgeving of een ‘kopje suiker’ wilt lenen, jullie gastvrouw staat je graag te woord, want zij woont in het appartement boven Vakantiehuis Jalon.

Persoonlijk welkom

Je wordt persoonlijk door de gastvrouw welkom geheten en onder het genot van een glas koude cava en Spaanse tapas, proosten we op je/jullie prettige vakantie.

Vrijheid

Je vakantie doorbrengen in Vakantiehuis Jalon geeft je de volledige vrijheid om je eigen tempo en dagindeling te bepalen die bij jou en je gezin past. Daarnaast heb je de vrijheid om te komen en te gaan wanneer je wilt.

Privézwembad

Je kunt op je gemak opstaan en ontbijten en je hoeft niet ’s morgens vóór het ontbijt naar het zwembad te rennen om je handdoek op een ligbed te leggen (wat overigens niet meer mag) om verzekerd te zijn van een goede plaats aan het zwembad.
Elk moment van de dag kunnen de kinderen spelen in het zwembad, je bepaalt zelf de beste plek voor de ligbedden op het zonneterras om ongestoord te kunnen genieten van de zon of de schaduw met alles wat je nodig hebt binnen handbereik, bijvoorbeeld een lekker koel drankje.

Het buiten leven

Vakantiehuis Jalon heeft diverse terrassen met voldoende zon en schaduw plekken om te kunnen spelen, buiten te eten, te barbecueën, een drankje te drinken of om te genieten van het uitzicht op je eigen zonneterras.

Catering

Bijna alle lokale restaurants bieden een “para llevar” / “afhaal service”. Als je een keer geen zin hebt om te koken, kun je je maaltijden( o.a. pizza, friet met toebehoren) bestellen en afhalen en op je eigen terras ervan genieten!

Keuzes

Vakantiehuis Jalon ligt in de buurt van de lokale stranden, ver genoeg weg van de gekmakende “toeristische drukte”. Dus of je blijft van je eigen privézwembad genieten of je pakt de auto en rijdt in 20/30 minuten naar een nabijgelegen strand. Aan jou de keus!

Prijs

Je betaalt een vast bedrag voor de villa, dus niet per persoon, en er zijn geen verborgen kosten. De prijs is inclusief water, stroom, gas, bed- en linnengoed, hand/theedoeken (behalve strandlaken) en WIFI. In de wintermaanden is 1 kleine gasfles inbegrepen in de prijs.

Je bent nu nog slechts één telefoontje, mail, app of klik verwijderd van het boeken van je vakantie in Vakantiehuis Jalon om te komen genieten van de zon, te relaxen, een duik te nemen in je eigen zwembad en verliefd te worden op “Het echte Spanje”!