Vervoer/Route

Er zijn verschillende mogelijkheden om bij Vakantiehuis Jalon te komen.
Als je met de bus of het vliegtuig komt, is het handig om te beschikken over een eigen auto om de omgeving te kunnen verkennen.
Indien gewenst kan de gastvrouw van Vakantiehuis Jalon je/jullie ophalen ((2V/2k 0f 3V) van het vliegveld of de bus.
Tarieven afhankelijk van de plaats van aankomst/wegbrengen.

Vliegtuig – Bus

Je kunt goedkope vliegtickets o.a. boeken via www.transavia.com, www.ryanair.com of www.cheaptickets.nl.

Zowel vanaf het vliegveld van Alicante als Valencia is Jalon/Xalo goed bereikbaar. Alicante is ongeveer 1.05 uur rijden en vanaf Valencia 1.15 uur (beiden via de tolweg).

Auto huren

Het beste kun je een auto huren via het internet bij:

Routebeschrijving vanuit Alicante naar Jalon (Xalo)

Volg vanaf de luchthaven de borden A7 richting Valencia. Het eerste stuk is tolvrij. Daarna ga je de tolweg de AP-7 op. Bij de afslag 64 – Calpe/Altea verlaat je de snelweg en volg je de N332 langs de kust richting Calpe/Benissa. Vlak voor Benissa ga je linksaf richting Jalon/Xalo/Alcalali.

Je volgt de weg en in Jalon/Xalo houd je bij het tankstation (aan de linkerkant) de weg naar rechts aan. Bij de rotonde ga je links af en blijf je de weg rechtdoor volgen. Je passeert o.a de MAS y Mas (supermarkt), enkele winkels en barretjes en de Wijncooperatie een oudroze gebouw (allemaal aan de linkerkant). Je rijdt het dorp uit en de weg gaat naar rechts een brug over en buigt dan naar links. Na 800 meter sla je rechtsaf. Je komt langs een dierenpension (linkerkant) en volgt de weg naar links, langs de brievenbussen. Bij een soort rotonde met een boom houd je rechts aan en rijdt naar boven tot nr. 15 aan de rechterkant.

Routebeschrijving vanuit Valencia naar Jalon (Xalo)

Volg vanaf de luchthaven de borden A7 richting Alicante (N.B. niet richting Albacete of “zona interior”, maar via de “zona por la costa”. Het eerste gedeelte is tolvrij. Daarna ga je de tolweg de AP-7 op. Bij afslag 63 – Benissa volg je de N332, richting Calpe/Calp. Je rijdt dan door dorp Benissa en net na dit dorpje krijg je naar rechts de  afslag Jalon/ Xalo/Alcalali.

Je volgt de weg en in Jalon/Xalo houd je bij het tankstation (aan de linkerkant) de weg naar rechts aan. Bij de rotonde ga je links af en blijf je de weg rechtdoor volgen. Je passeert o.a de MAS y Mas (supermarkt), enkele winkels en barretjes en de Wijncooperatie een oudroze gebouw (allemaal aan de linkerkant). Je rijdt het dorp uit en de weg gaat naar rechts een smalle brug over en buigt dan naar links. Na 800 meter sla je rechtsaf. Je komt langs een dierenpension (linkerkant) en volgt de weg naar links, langs de brievenbussen. Bij een soort rotonde met een boom houd je rechts aan en rijdt naar boven tot nr. 15 aan de rechterkant.

WhatsAppHet is ook mogelijk om de route op te vragen via WhatsApp.
Ik stuur je dan de locatie voor Google Maps.


De coördinaten van Vakantiehuis Jalon zijn: 38°45’11.0″N 0°01’37.5″W
of Latitude: 38.75293225 en Longitude: -0.02708623

 

Open chat
Hola,
Wil je meer informatie over je vakantie in Vakantiehuis Jalon?
Stel gerust je vragen.
Wij antwoorden zo snel mogelijk.