De gastvrouw

Wie is de gastvrouw is van Vakantiehuis Jalon, een korte beschrijving.

Mijn naam is Judith Straver (1959 – Vlissingen). Na een kort bezoek aan Helmond en Den Haag zijn we weer naar Vlissingen teruggekeerd, waar ik mijn jeugd heb doorgebracht. In 1985 ben ik verhuisd naar Middelburg.

Mijn werkzame leven ben ik begonnen in de gezondheidszorg als Z-verpleegkundige, praktijkbegeleider en leraar verpleegkunde. Op een gegeven moment ben ik me meer gaan verdiepen in communicatie en trainingen. Na diverse opleidingen ben ik in 1995, naast mijn loondienst, gestart met Buro ekSTRAVERt voor Coaching, Psychosociale begeleiding en Trainingen.

Nadat ik ‘in aanraking ben gekomen met de politie’ (in de goede zin des woords), heb ik van 1992 tot 2009 bij de Politieacademie gewerkt als docent sociale vaardigheden en als trainer gedragswetenschappelijke vakken zowel binnen de basisopleiding als de voortgezette politieopleidingen.
Vanuit Buro ekSTRAVERt heb ik ook vele trainingen en coachingstrajecten voor de particulieren, de polite en andere bedrijven verzorgd.

Vroeger zijn we met het gezin vaak op vakantie geweest naar de Costa Brava in Spanje. Later heb ik zelf vele vakanties doorgebracht op Gran Canaria.
Eén ding werd steeds duidelijker: Ooit (zo rond mijn 60ste) ga ik naar Gran Canaria verhuizen!

Soms lopen dingen in het leven anders dan ‘gepland’ en ben ik eind 2008 naar de Costa Blanca in Spanje verhuisd. Mijn wens was om een woning te vinden waar ik kan wonen, trainingen en coachingsweken kan verzorgen en het huis kan verhuren aan mensen die het heerlijk vinden om hun vrije tijd door te brengen in Spanje en willen genieten van de geneugten van het Spaanse leven.

Na een zoektocht heb ik uiteindelijk op een schitterende plek aan de Costa Blanca in Jalon dit mooie huis gevonden, wat uit 2 zelfstandige appartementen bestaat.
Op 30 april 2009 heb ik mijn handtekening gezet en na 1,5 jaar verbouwen, schilderen, inrichten (en nog steeds wat klussen in en om huis en tuin) zijn Buro ekSTRAVERt en Vakantiehuis Jalon van start gegaan.
Ondertussen werkzaam geweest bij diverse makelaars, in de Jeugdzorg, in de thuiszorg en de ‘Cool Mountain Company’ met Cool-bracelets, Cool-socks en Cool-shirts.

Het ‘beneden-appartement’ is bestemd voor de verhuur, trainingsweken en coachingsweken.
Op de bovenverdieping woon ik zelf en geniet ik elke dag voor en na gedane arbeid van het schitterende uitzicht over de hele vallei, de zonsop- en ondergangen, de vogels, de krekels, de schitterende sterrenhemel, de rust en de stilte en alle andere geneugten van het leven in Spanje.

vakantiehuis-jalon-gastvrouw-judith-straver

Vele gasten hebben ondertussen al hun vakantie doorgebracht in Vakantiehuis Jalon en hun enthousiaste verhalen staan in het gastenboek.
Als gastvrouw van Vakantiehuis Jalon vind ik het erg leuk om zoveel verschillende mensen te ontmoeten en een bijdrage te leveren aan een geslaagde vakantie, want “als je me niet het onmogelijke vraagt, is er altijd wel iets te regelen”.

Ik hoop jullie te mogen ontvangen in mijn “Casa Jalon” en bij aankomst onder het genot van een glas koude Cava en Spaanse tapas, te proosten op jullie prettige vakantie.

Judith Straver
Gastvrouw Vakantiehuis Jalon

Translate »
Chat openen
Vragen? Stel ze gerust!
Hola,
Meer informatie nodig?
Stel je vraag over Vakantiehuis Jalon en we antwoorden zo snel mogelijk!
Groet,
Judith