!DOCTYPE html>

Gastenboek

Je bent van harte welkom om een stukje te schrijven over je/jullie ervaringen in en om “Vakantiehuis Jalon”!


 Naam *
 E-mail *
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
3 + 8=

(49)
1 2 3 4 5
>
(49) Wim
Sun, 26 November 2017 13:22:30 +0000
email

Ben hier nu 2x geweest en we gaan volgend jaar voor de 3e x. En dat is natuurlijk niet voor niets. Het vakantiehuis ligt echt in een prachtige omgeving en je hebt vanaf vakantiehuis Jalon werkelijk een prachtig uitzicht over de vallei, Judith wist schitterende routes voor ons die wij dus met veel genoegen hebben gevolgd. Het is een eindje rijden, maar dan heb je ook wat.
Mvg en tot volgend jaar Wim(48) Jolanda
Fri, 20 October 2017 15:12:07 +0000
email

De tijd bij Judith in Jalon was weer te kort! Steeds weer genieten we van de rust, het uitzicht en het prima ingerichte huis. Tot de volgende keer!


(47) Wilma en Wim
Sat, 30 September 2017 12:21:33 +0000
email

We hebben een heerlijke week gehad in vakantiehuis Jalon. Allereerst het prachtige uitzicht over de vallei, dat nooit verveeld. Het heerlijke zwembad, de tapas en paella van Judith, het ruime huis met fijne bedden, de mogelijkheden tot tripjes in de buurt, het gezellige dorp, het heeft er allemaal toe bijgedragen dat we een geweldige week hebben gehad. Voor herhaling vatbaar!!

(46) Jessica
Fri, 8 September 2017 13:01:46 +0000
email

Voor de tweede keer in dit fantastische huis met super gastvrouw Judith. Heerlijk relaxen en genieten van het Spaanse leven.
Genieten van haar paella en natuurlijk haar welkomst borrel en tapas.

Het huis is van alle gemakken voorzien.
(45) deanne vd heijden
Fri, 11 August 2017 12:16:42 +0000
email

Bij deze wil ik even wat vertellen over de heerlijke tijd die wij hadden in Jalon in het huis van Judith.
Gelijk bij aankomst waren we blij verrast met het uitzicht,het zwembad en het schone prettige huis.
We werden hartelijk ontvangen met lekkere hapjes en cava en dit was een mooi begin van een fijne week.
Prachtige uitstapjes naar Valencia, de algar watervallen(veels te druk) en een heleboel meer. We zijn naar prachtige kloof geweest in de buurt van Planes en onze zoon heeft daar net als de spanjaarden van flinke hoogte het water ingesprongen. Het dorp Xalo is heerlijk relaxed met voor elke dag weer een nieuw restaurant. Dracula is een aanrader!
Al met al een heerlijke week.

(44) Corinne en Alfred
Sat, 8 July 2017 15:33:51 +0000
email

Wat een heerlijke vakantie.... en daarbij Judith als maatje... geweldig... Het onthaal, het huisje, het zwembad, het comfort, de netheid... alles voldeed aan onze hoopvolle verwachtingen... Het gevoel zat al meteen bij het eerste telefonische contact goed... en dit gevoel is tijdens ons verblijf nog meer versterkt. Nu... 2 weken later... missen we Judith nog... wat een schat van een gastvrouw... Spanje was voor mij geen optie voor vakantie... té druk, té warm, té toeristisch.. Maar nu... voor een vakantie als deze... daarvoor teken ik echt weer. Man blij met deze ommekeer... ☺...


Het huisje is heel centraal gelegen. Je bent zo in Calpe, Benidorm, Alicante, Valencia en nog zoveel meer. Jalon (Xalo) is een gezellig dorpje waar je je kan voorzien van alle basisboodschappen. Op zaterdag heb je de oergezellige tweedehandsmarkt "Rastro". Heerlijk struinen en daarna een lekkere versnapering of drankje op één van de terrasjes in het dorp. Even zin in winkelen? Diverse grote winkelcentra zijn ook in de buurt te vinden. Maar nog zonder deze praktische dingetjes is het echt een aanrader... Als je wil genieten... doen ! Dank je wel Judith, ons zie je echt nog eens terug...En Judith... de volgende keer maken we echt de beloofde nasi voor je... ♥...(43) Joyce Roozenburg
Sun, 2 July 2017 13:32:58 +0000
email

Judith, je bent een geweldige gastvrouw.
Ik kan jouw adres iedereen van harte aanbevelen.
In het bijzonder voor mensen die net iets meer zorg en ondersteuning nodig hebben, zijn bij jou echt aan het juiste adres.
Naast jouw verpleegkundige achtergrond met jarenlange ervaring als coach en trainer, heb jij mijn vader een vakantie op zijn maat aan kunnen bieden.
Op een heerlijke plek, in een warm land. Alle ingrediënten zijn aanwezig om heerlijk tot rust en tot jezelf te komen. Vanuit een verzorgingstehuis, gebonden aan vele regels met weinig vrijheid, ging mijn vader op vakantie met het vliegtuig naar Jalon in Spanje.
De vliegtuigmaatschappij denkt ook mee en verleent hierbij ook hele goede service voor ouderen.
Tijdens zijn vakantie werd ik op de hoogte gehouden met foto’s en berichten. Je was een gids voor mijn vader en liet hem de mooiste plekken van de omgeving zien en de aardigste mensen van de omgeving ontmoeten.
Ik zag dat mijn vader het zo goed naar zijn zin had. Zoals vanouds!
Mijn vader is tot twee keer toe bij jou op vakantie geweest. Ik merk dat mijn vader iedere keer weer iets vooruit en beter is geworden. Zo zie je maar…een mens is nooit te oud om te leren en te herstellen!!!
Ik ben je erg dankbaar. Ik hoop dat ik mijn vader nog vele reisjes naar jou toe mee mag maken!


Hier een berichtje van mijn vader, Joseph;
‘Vertellen over de vakanties in Spanje, daar kan ik een behangrol van vol maken. Het was voor mij in grote mate van vrijheid hebben. Om dat te vertalen heb ik wat langer werk nodig maar??
De warmte die er voor mij was is niet met twee woorden te zeggen. Het was geweldig qua verzorging tijdens het verblijf. Ook weleens als ik dan alleen was, het een en ander, heeft voor mij een stevige indruk voor mij achtergelaten
Soms zijn daar geen woorden voor… de vakantie is voorbij gevlogen, ook de tweede vakantie, het was een geweldige beleving.
Ik denk er nog vaak aan terug met een gevoel van was het maar weer zover. Maar dat gaat weer goed komen…. een weekje langer. Wie weet?
Judith ik denk veel aan jou, je liefde voor mij en dankbaar ben ik om de verzorging en gevolgen door mij ondervonden.
Groetjes en tot gauw! Joseph(42) Ronald&Anita
Fri, 9 June 2017 10:54:36 +0000
email

Meerdere keren bezocht. Buiten het feit om dat Judith een schat is, een super lieve gastvrouw die van alles over de mooie omgeving kan vertellen, tips heeft voor leuke plaatsen om te bezoeken, is het een heerlijk en brandschoon huisje om te verblijven, waar werkelijk alles aanwezig is wat je maar kan bedenken.
Er zit een heerlijk zwembad bij waarvan je uitzicht heb op de mooie Jalon vallei en op het dorp in de verte.
In Jalon zelf vindt je diverse heerlijke restaurantjes, leuke winkeltjes en een mooie bodega.
De rastro in Jalon op zaterdag is zeker een aanrader en huur je een auto dan zit je in no time op een van de vele rustige stranden in de omgeving.
Logeer je bij Vakantiehuis Jalon dan krijg je bij aankomst een warm onthaal met heerlijke tapas, cava of sangria...helaas zit het er voor ons al weer op, maar wij wensen iedereen heel veel plezier tijdens hun verblijf!(41) Bert berdien
Sun, 4 June 2017 14:24:53 +0000
url  email

Wij zijn zo tevreden over vakantiehuis jalon en over de gastvrouw Judith... en de prachtige omgeving dat wij het niet konden laten om voor het derde jaar op rij weer te boeken met de kerstvakantie.
Onze kleindochter van 12 jr en wij verheugen ons er nu al op om met de kerstdagen in een shirtje te lopen.(40) Hans van der Graaf
Thu, 18 May 2017 19:57:43 +0000
url  email

Via via kwamen we uit op de de site van vakantiehuis Jalon. De eerste indruk was al goed. Bij aankomst werden we hartelijk ontvangen. We zijn er eigenlijk elke dag wel op uit geweest.

Het huisje ligt op een bergkam met een mooi uitzicht op het dal van Jalon.

Praktisch gezien is de supermarkt maar een paar autominuten weg. De boekenkast is goedgevuld. Het zwembadwater was nog wat koud (maar mijn zoon vond dat geen probleem), maar ja, we waren ook vroeg in het seizoen.

We hebben er een heerlijke vakantie gehad.

>